Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Ενημερωτική ημερίδα "Ειδικό Πρόγραμμα Δράσης για την ενίσχυση των Δήμων σε Μικρά Νησιά", Αθήνα 17/3/2017

16/3/2017

Την Παρασκευή 17/3/2017 και ώρα 10.00 στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) (Μυλλέρου 73-77, Μεταξουργείο) οργανώνεται ενημερωτική ημερίδα  από την ΕΕΤΑΑ και τη ΜΟΔ με θέμα το Ειδικό Πρόγραμμα Δράσης για την ενίσχυση των Δήμων σε Μικρά Νησιά. 

Στην ημερίδα στην οποία έχουν προσκληθεί οι Δήμαρχοι 35 μικρών νησιών θα παρουσιαστεί η λειτουργία της «Μονάδας για την Υλοποίηση Έργων σε Δήμους Μικρών Νησιών» που έχει συσταθεί από τη ΜΟΔ ως συντονιστή, την ΕΕΤΑΑ, το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτική. Η Μονάδα αυτή θα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εκπόνηση μελετών, την ωρίμανση και την υλοποίηση έργων υποδομής σε μικρά νησιά που δεν έχουν την απαιτούμενη στελέχωση για να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν έργα υποδομής.

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν, μεταξύ των άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Π.  Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ν.  Σαντορινιός και εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ.

 

 

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 9/5/2018

ΜΟΔ Α.Ε.