Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα για δικαιούχους

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Προβολή ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Αποτελέσματα 1 - 10 από 66 από 7 σελίδες

Ολοκλήρωση του Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου του Πράσινου Ταμείου από τη ΜΟΔ και έγκρισή του από το ΔΣ του ΠΤ

25/8/2022

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Πράσινου Ταμείου, η ΜΟΔ ολοκλήρωσε το σχέδιο Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου του Ταμείου.

Εγκρίθηκε το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο για το πόσιμο νερό

28/3/2022

Εγκρίθηκε το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο (ΕΕΣ) για το πόσιμο νερό που εκπονήθηκε από Ομάδα Έργου της ΜΟΔ για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας 

Υποστήριξη Δικαιούχων ΠΕΠ Ιονίων Νήσων μέσω της Τεχνικής Βοήθειας

13/12/2021

Η ΜΟΔ  ως Δικαιούχος της πράξης «Υποστήριξη Δικαιούχων ΕΠ Ιόνιων Νήσων μέσω της ΜΟΔ», έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ωρίμανση και υλοποίηση έργων στην Περιφέρεια των Ιόνιων Νήσων, καθώς και την επιτάχυνση υλοποίησης του ΕΠ Ιόνιων Νήσων. ...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ενέργεια υποστήριξης από τη διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης

19/7/2021

Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ενέργεια υποστήριξης αδύναμων δήμων της χώρας μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ.

Πρόσκληση για την υποστήριξη αδύναμων φορέων, ΟΤΑ Α’ βαθμού κ.λ.π στην ωρίμανση και υλοποίηση έργων του εθνικού προγράμματος ανάπτυξης μέσω ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας της ΜΟΔ Α.Ε.

22/6/2021

Η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα με αδυναμίες, ιδίως ΟΤΑ α’ βαθμού να υποβάλει ένα μόνο αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια που αφορά στην ωρίμανση και υλοποίηση κρίσιμων έργων

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Κατασκευή νέου Δικτύου Ύδρευσης στην Κέα

5/2/2021

Υπογράφηκε χθες από την Δήμαρχο Κέας κα Ειρήνη Βελισσαροπούλου και τον Πρόεδρο της ΜΟΔ κ. Γιώργο Παπαδημητρίου  Προγραμματική Σύμβαση  για την κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή των Ποισσών Κέας. Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει ...

Ημερίδα Διαβούλευσης για το επικαιροποιημένο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Σχέδιο Λυμάτων Ηπείρου

28/9/2020

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα ημερίδα διαβούλευσης επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου. Το σχέδιο ετοίμασε η Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων, η οποία υποστηρίζεται επιχειρησιακά από τη ΜΟΔ.

Διαβούλευση επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Αττικής

6/7/2020

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η διαβούλευση επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Αττικής που ετοίμασε η Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων.

Εκδήλωση για τις μελέτες του κτίσματος Α2 του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

17/6/2020

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 12.00 (κτίριο Χ πρώην στρατοπέδου) διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Βράβευση της ΜΟΔ για το Σχέδιο Δράσης ανάκαμψης του Δήμου Μαραθώνα μετά την πυρκαγιά στο Μάτι

1/11/2019

Το 1o βραβείο για την εκπόνηση του Σχεδίου Δράσης Ανάκαμψης του Δήμου Μαραθώνα, έλαβε η ΜΟΔ από κοινού με την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Αξιολόγησης (ΕΕΑ).

Αποτελέσματα 1 - 10 από 66 από 7 σελίδες
ΜΟΔ Α.Ε.