Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Η ΜΟΔ συμμετείχε στην έκθεση τεχνολογίας Beyond στη Θεσσαλονίκη

30/9/2022

Η ΜΟΔ  συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας BEYOND 4.0 από τις 29 Σεπτεμβρίου (10:00 – 20:00)  έως την 1 Οκτωβρίου (10:00 – 18:00) στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ - HELEXPO στο περίπτερο 12, stand B01.

Η  διεθνής τεχνολογική έκθεση «Beyond», εξελίσσεται και φιλοδοξεί να μετατρέψει την Θεσσαλίκη σε κέντρο καινοτομίας. Κατά την διάρκειά της φιλοξενήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από αξιόλογες προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας.  ​

Στον χώρο της ΜΟΔ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της εταιρείας στην υποστήριξη του Πληροφοριακού Σύστηματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που αποτελεί τον κεντρικό κόμβο για την υπαγωγή και παρακολούθηση δράσεων κρατικών ενισχύσεων στη χώρα. 

Το ΠΣΚΕ αναπτύσσεται συνεχώς σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Συντονισμού του ΕΣΠΑ και φιλοξενείται στο υπερσύγχρονο περιβάλλον υποδομών του datacenter της ΜΟΔ.  εκμάθησης του ΠΣΚΕ.  

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες μπορoύν να ενημερωθούν και για άλλες υπηρεσίες της ΜΟΔ όπως το σύστημα elearning το οποίο παρέχει από το 2007.​​​ 


Δείτε εδώ τα βοηθητικά βίντεο που παρουσιάστηκαν στην έκθεση για το ΠΣΚΕ.

Δείτε εδώ​ βίντεο που παρουσιάστηκαν στην έκθεση για το elearning.

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 22/8/2023

ΜΟΔ Α.Ε.