Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Στην Αθήνα η 25η συνάντηση του δικτύου IQ-Net

24/11/2008

Από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά η 25η τακτική συνάντηση των μελών του δικτύου IQ-Net, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη ΜΟΔ και την Περιφέρεια Αττικής. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν πάνω από 40 εκπρόσωποι εθνικών και περιφερειακών φορέων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε συνέδριο με θέμα «Financial management, control and audit» με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, DG Regio κ. Nicholas Martyn, καθώς και εκπροσώπων της Εθνικής Αρχής Συντονισμού ΕΣΠΑ του ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Χαράλαμπος Μανιάτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ακόμα επίσκεψη σε έργα που υλοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής με συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή στο θέατρο εικονικής πραγματικότητας «Θόλος» του Πολιτιστικού Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος», καθώς και να ξεναγηθούν σε δύο εργαστήρια του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 16/1/2024

Σχετικοί σύνδεσμοι

ΜΟΔ Α.Ε.