Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Η ΜΟΔ συμμετείχε στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «BEYOND 4.0»

18/10/2021

Η ΜΟΔ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας BEYOND 4.0 από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ - HELEXPO στο περίπτερο 7, stand C2.

Η  διεθνής τεχνολογική έκθεση «Beyond 4.0», με τη συμμετοχή 120 εκθετών εκ των οποίων οι 30 συμμετείχαν με εφαρμογές για έξυπνες πόλεις (Smart Cities) και οι 60 ήταν νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), είχε ως κεντρικό θέμα το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης και είχε στόχο να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς στον χώρο της τεχνολογίας για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στον χώρο της ΜΟΔ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της εταιρείας στην υποστήριξη του Πληροφοριακού Σύστηματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που αποτελεί τον κεντρικό κόμβο για την υπαγωγή και παρακολούθηση δράσεων κρατικών ενισχύσεων στη χώρα.

Το ΠΣΚΕ αναπτύσσεται συνεχώς σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Συντονισμού του ΕΣΠΑ και φιλοξενείται στο υπερσύγχρονο περιβάλλον υποδομών του datacenter της ΜΟΔ. Παρέχει προηγμένες υπηρεσίες για την υποβολή, διαχείριση και παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων έως την εκταμίευση και τους ελέγχους.

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Σχετικά αρχεία

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 20/10/2021

ΜΟΔ Α.Ε.