Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Συχνές ερωτήσεις

 • Ενέργειες
 • Εκτύπωση σελίδας
 • » 1. Ποιος μπορεί να εγγραφεί στο σύστημα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ Α.Ε.;

  Χρήστες του συστήματος τηλεκπαίδευσης μπορούν να είναι:

  • στελέχη της ΜΟΔ και δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται στις Ειδικές Υπηρεσίες και
  • στελέχη Δικαιούχων Φορέων (φορέων του δημόσιου ή ευρύτερα δημόσιου τομέα που υλοποιούν συγχρηματοδοτούμενα έργα μέσω ΕΣΠΑ).

 • » 2. Πώς γίνεται η εγγραφή στο σύστημα τηλεκπαίδευσης για στελέχη Ειδικών Υπηρεσιών;

  Όλα τα στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ και της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ έχουν πλέον κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα. Εάν είστε νέο στέλεχος σε Ειδική Υπηρεσία, και δεν έχετε κωδικούς πρόσβασης στο mylearning.mou.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο elearning@mou.gr.


 • » 3. Πώς γίνεται η εγγραφή στο σύστημα τηλεκπαίδευσης για στελέχη Δικαιούχων Φορέων;

  Για να εγγραφείτε στο σύστημα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ θα πρέπει να εργάζεστε σε Φορέα δικαιούχο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και να απασχολήστε  στα πλαίσια της εργασίας σας με θέματα υλοποίησης ΕΣΠΑ.

  Εφόσον πληροίτε τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλούμε ανατρέξτε στις αναλυτικές οδηγίες εγγραφής στο σύστημα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ


 • » 4. Τι χρειάζομαι για να παρακολουθήσω τα μαθήματα μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης;

  Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο. Καλό θα είναι να υπάρχουν επίσης ακουστικά με μικρόφωνο.


 • » 5. Ποια μαθήματα είναι διαθέσιμα στο σύστημα τηλεκπαίδευσης;

  Τα διαθέσιμα μαθήματα αφορούν σε τεχνικές γνώσεις ΕΣΠΑ και σε διοικητικές δεξιότητες. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα μαθήματα στον Κατάλογο εφόσον συνδεθείτε στο σύστημα με τους κωδικούς σας.


 • » 6. Πώς γίνεται η παρακολούθηση των μαθημάτων;

  Η παρακολούθηση των ασύγχρονων μαθημάτων από τον εκπαιδευόμενο γίνεται οποιαδήποτε στιγμή και από όποιον χώρο επιθυμεί (εργασία, σπίτι). Το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση των μαθημάτων εξαρτάται από το μάθημα ή τον συνδυασμό των μαθημάτων. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε εάν υπάρχει χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση ενός μαθήματος.


 • » 7. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης;

  Για τα ολοκληρωμένα του μαθήματα κάθε χρήστης μπορεί να εκτυπώσει μόνος του, μέσω του συστήματος, τη βεβαίωση παρακολούθησης. Η βεβαίωση αυτή δεν αποτελεί πιστοποίηση και η εκπαίδευση δεν μοριοδοτείται.


 • » 8. Πώς μπορώ να εκτυπώσω τη βεβαίωση παρακολούθησης;
  Μπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση παρακολούθησης από το σύστημα τηλεκπαίδευσης http://mylearning.mou.gr επιλέγοντας από το κάθετο μενού της αρχικής σελίδας «Εκπαίδευση» - «Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση» και στη συνέχεια από το αναπτυσσόμενο μενού στην «Προβολή Λεπτομερειών» - «Εκτύπωση πιστοποιητικού σε pdf».

 • » 9. Μπορώ να έχω πρόσβαση στα μαθήματά μου μετά την ολοκλήρωσή τους;

  Μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων σας μετά την ολοκλήρωσή τους επιλέγοντας από το κάθετο μενού της αρχικής σελίδας «Εκπαίδευση» - «Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση» και στη συνέχεια από το αναπτυσσόμενο μενού στην «Προβολή Λεπτομερειών» - «Προβολή Περιεχομένων Εκπαίδευσης» και Έναρξη μαθήματος.


 • » 10. Τι είναι οι εικονικές τάξεις;

  Στις εικονικές τάξεις οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο μία εκπαίδευση από τον υπολογιστή τους. Έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον εισηγητή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, να υποβάλλουν ερωτήσεις κλπ. Στις εικονικές τάξεις είναι δυνατόν να συμμετέχουν τόσο οι εγγεγραμμένοι όσο και μη εγγεγραμμένοι χρήστες στο σύστημα τηλεκπαίδευσης. Εφόσον η ΜΟΔ σε συνεννόηση με τον Φορέα σας διεξάγει μία εικονική τάξη που σας αφορά, θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες τις συμμετοχής σας με ηλεκτρονικό μήνυμα.


ΜΟΔ Α.Ε.