Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Παρουσίαση του εγχειριδίου της ΜΟΔ «Μεθοδολογία Ανάπτυξης Δημοτικού Συστήματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων» στην Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

27/6/2019

Στο πλαίσιο συμμετοχής της στη 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) που πραγματοποιήθηκε στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2019 στους Δελφούς, η ΜΟΔ παρουσίασε το υπό έκδοση εγχειρίδιο Μεθοδολογία Ανάπτυξης Δημοτικού Συστήματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων.

Στη σύνοδο, το αντικείμενο της οποίας ήταν «Τοπική Αυτοδιοίκηση – Διαχείριση Απορριμμάτων», συμμετείχαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, στελέχη υπουργείων, στελέχη φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπρόσωποι μελετητικών και κατασκευαστικών εταιρειών του κλάδου.

Ο εκπρόσωπος της ΜΟΔ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την εργασία που έχει γίνει από τη ΜΟΔ στον τομέα  της διαχείρισης βιο-αποβλήτων σε δημοτικό επίπεδο. Στόχος του υπό εκπόνηση εγχειριδίου είναι να αποτελέσει  ένα χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο για τους Δήμους που ενδιαφέρονται να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν συστήματα διαχείρισης βιο-αποβλήτων.

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 1/7/2019

ΜΟΔ Α.Ε.