Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα για δικαιούχους

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Προβολή ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Αποτελέσματα 1 - 10 από 61 από 7 σελίδες

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Κατασκευή νέου Δικτύου Ύδρευσης στην Κέα

5/2/2021

Υπογράφηκε χθες από την Δήμαρχο Κέας κα Ειρήνη Βελισσαροπούλου και τον Πρόεδρο της ΜΟΔ κ. Γιώργο Παπαδημητρίου  Προγραμματική Σύμβαση  για την κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή των Ποισσών Κέας. Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει ...

Ημερίδα Διαβούλευσης για το επικαιροποιημένο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Σχέδιο Λυμάτων Ηπείρου

28/9/2020

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα ημερίδα διαβούλευσης επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου. Το σχέδιο ετοίμασε η Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων, η οποία υποστηρίζεται επιχειρησιακά από τη ΜΟΔ.

Διαβούλευση επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Αττικής

6/7/2020

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η διαβούλευση επί του Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων της Αττικής που ετοίμασε η Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων.

Εκδήλωση για τις μελέτες του κτίσματος Α2 του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

17/6/2020

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 12.00 (κτίριο Χ πρώην στρατοπέδου) διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Βράβευση της ΜΟΔ για το Σχέδιο Δράσης ανάκαμψης του Δήμου Μαραθώνα μετά την πυρκαγιά στο Μάτι

1/11/2019

Το 1o βραβείο για την εκπόνηση του Σχεδίου Δράσης Ανάκαμψης του Δήμου Μαραθώνα, έλαβε η ΜΟΔ από κοινού με την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Αξιολόγησης (ΕΕΑ).

Ολοκληρώθηκε το Εγχειρίδιο «Μεθοδολογία Ανάπτυξης δημοτικού συστήματος διαχείρισης Βιοαποβλήτων»

4/9/2019

Ολοκληρώθηκε το Εγχειρίδιο για τους Δήμους «Μεθοδολογία Ανάπτυξης δημοτικού συστήματος διαχείρισης Βιοαποβλήτων» που έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα πρακτικό εργαλείο για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Ολοκληρώθηκε το Εγχειρίδιο για την Αφαλάτωση και τα Συνοδά της Έργα

22/8/2019

Το Εγχειρίδιο περιλαμβάνει την καταγραφή των απαραίτητων προπαρασκευαστικών ενεργειών που απαιτούνται για την ωρίμανση ενός ολοκληρωμένου έργου αφαλάτωσης.

Επικαιροποίηση Οδηγού για την εφαρμογή του ν.4412/2016, 4η έκδοση (Ιούλιος 2019)

6/8/2019

Επικαιροποίηθηκε ο «Οδηγός προς Δήμους και φορείς τους για την εφαρμογή του ν.4412/2016» στην ανάθεση δημοσίων συμβάσεων.

Παρουσίαση του εγχειριδίου της ΜΟΔ «Μεθοδολογία Ανάπτυξης Δημοτικού Συστήματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων» στην Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

27/6/2019

Στο πλαίσιο συμμετοχής της στη 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) που πραγματοποιήθηκε στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2019 στους Δελφούς, η ΜΟΔ παρουσίασε το υπό έκδοση εγχειρίδιο Μεθοδολογία Ανάπτυξης Δημοτικού Συστήματος Διαχείρισης ...

Οδηγός ανασχεδιασμού αστικών οδών αρμοδιότητας δήμων

26/6/2019

Ολοκληρώθηκε ο Οδηγός Ανασχεδιασμού Αστικών Οδών Αρμοδιότητας Δήμων, ο οποίος αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της ΜΟΔ με το Δίκτυο Civitas CY-EL.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 61 από 7 σελίδες
ΜΟΔ Α.Ε.