Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την συμπλήρωση στελέχωσης της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Κεντρικής Υπηρεσίας ΜΟΔ Α.Ε.

24/11/2022

Η ΜΟΔ Α.Ε. καλεί τα στελέχη της Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), υπαλλήλους ΜΟΔ ΑΕ που απασχολούνται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη θέσεων της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ.
 
Για την ανωτέρω Μονάδα προκηρύσσονται:
•    Τέσσερεις (4) θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) ανεξαρτήτως κλάδου-ειδικότητας με αρμοδιότητα  εσωτερικού ελεγκτή.   
•    Μια (1) θέση πτυχιούχου τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) ανεξαρτήτως κλάδου-ειδικότητας με αρμοδιότητα εσωτερικού ελεγκτή.  
•    Μια (1) θέση πτυχιούχου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου/ειδικότητας Γραμματέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι γνώσεις τους και η εμπειρία τους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ανωτέρω αντικειμένων, μπορούν να συμμετέχουν στην παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα ΕΔΩ.

Η υπεύθυνη δήλωση που προβλέπεται και θα πρέπει να υποβάλλεται μαζί με την αίτηση, θα συμπληρωθεί και θα υπογραφεί και αυτή ψηφιακά, αξιοποιώντας την ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης www.gov.gr (ο ακριβής σύνδεσμος  καθώς και το κείμενο που θα πρέπει να συμπληρωθεί βρίσκεται μέσα στην ηλεκτρονική φόρμα). Μετά την υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε επιβεβαίωση της παραλαβής της.  
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι μετά την υποβολή της αίτησης δεν θα παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας της και επιτρέπεται μόνο μία αποστολή αίτησης ανά υποψήφιο.
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων είναι η 4 Δεκεμβρίου 2022. Μετά την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι θα λάβουν με email την επιβεβαίωση παραλαβής της.  

Σε περίπτωση προβλήματος στην ηλεκτρονική υποβολή ή για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν
  • με την Προϊσταμένη Τμήματος Στελέχωσης και Διοίκησης ΑΔ/ΔΥΔΑΑΔ  Δόμνα Οικονομίδου, 213 1310184, doikonomidou@mou.gr ή
  • με το στέλεχος Τμήματος Στελέχωσης και Διοίκησης ΑΔ/ΔΥΔΑΑΔ Αιμιλία Παύλου, 213 1310295, apavlou@mou.gr  

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 13/12/2022

Ημερολόγιο

Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
ΜΟΔ Α.Ε.