Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και προαγωγής ψυχικής υγείας εργαζομένων

24/5/2022

Η ΜΟΔ ΑΕ, ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των εργαζομένων όλα τα χρόνια λειτουργίας της, υλοποιεί έργο  «Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και προαγωγής ψυχικής υγείας εργαζομένων» για τους εργαζομένους στις Ειδικές Υπηρεσίες και την Κεντρική Υπηρεσία της ΜΟΔ. Στόχος του έργου είναι η συμβολή  στη διατήρηση της υγείας και ευεξίας των εργαζομένων κάτι που αποτελεί ολοένα και μεγαλύτερη πρόκληση στο σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης.

Το παρόν έργο, το οποίο προβλέπεται να διαρκέσει ένα έτος, περιλαμβάνει ένα ευρύ και σύνθετο φάσμα υπηρεσιών που διαμορφώνονται βάσει των αναγκών των ωφελούμενων και εστιάζει σε εμπιστευτικές ατομικές παρεμβάσεις επιμέλειας παραπόνων, βραχείας διάρκειας συμβουλευτική υποστήριξη, παραπομπές σε εξειδικευμένους επιστήμονες εφόσον απαιτηθεί, σε εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο του έργου έχει ήδη ενεργοποιηθεί 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής (24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα) μέσω της οποίας παρέχεται συμβουλευτική στήριξη και καθοδήγηση σε όποιο στέλεχος των Ειδικών Υπηρεσιών και της Κεντρικής Υπηρεσίας ΜΟΔ  το επιθυμεί αλλά και σε μέλη της οικογένειάς του από ένα δίκτυο έμπειρων ψυχολόγων.

Συνοπτικά η Υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Ψυχολογική/Συμβουλευτική Υποστήριξη με απεριόριστη χρήση
  • Υποστήριξη σε αιφνίδια/κρίσιμα περιστατικά
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση Διευθυντικών Στελεχών στην υποστήριξη και ενδυνάμωση εργαζομένων αλλά και ομάδων που μπορεί να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 24/5/2022

Ημερολόγιο

Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
ΜΟΔ Α.Ε.