Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Παρακολουθήστε on line τη 2η εκδήλωση της ΜΟΔ στη ΔΕΘ

14/9/2021

Παρακολουθήστε on line στο youtube, vimeo και facebook τη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση της ΜΟΔ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ με θέμα "Προγράμματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας – Πώς υλοποιούνται στην πράξη;".

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14/9 και συμμετείχαν:

  • Γεώργιος ΖΕΡΒΟΣ, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής
  • Πλάτων ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, Πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ
  • Γεώργιος - Εμμανουήλ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πρόεδρος ΜΟΔ A.E.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Σκοπός της συζήτησης ήταν η ανάδειξη των σύγχρονων εργαλείων χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η παρουσίαση του συστήματος υποστήριξης και αποτελεσματικής υλοποίησης των δράσεων από τους δικαιούχους  καθώς και οι βελτιώσεις που οδήγησαν στην αύξηση της ταχύτητας υλοποίησης τους. Σχετική σύντομη παρέμβαση πραγματοποίησε και η Προϊσταμένη της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ κα Αγγελική Φέτση.

Η επόμενη εκδήλωση της ΜΟΔ θα μεταδοθεί επίσης μέσω live streaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΜΟΔ στο youtube, facebook καθώς και στο vimeo.

Θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του περιπτέρου 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων την Πέμπτη 16/9, ώρα 16.00-17.00 με θέμα "Προκλήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου για την αυτοδιοίκηση: το ΕΣΠΑ ως μοχλός ανάπτυξης". Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δ. Σκάλκος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας και ο Πρόεδρος της ΜΟΔ, Γ. Παπαδημητρίου.

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Σχετικά αρχεία

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 15/9/2021

ΜΟΔ Α.Ε.