Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Έναρξη του Συστήματος Τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ

6/3/2008

Ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου 2008 η πιλοτική εφαρμογή του έργου «Σύστημα Τηλεκπαίδευσης Στελεχών ΚΠΣ» με την προσφορά του μαθήματος «Εισαγωγική Εκπαίδευση σε Θέματα ΚΠΣ».

Εντός του Μαρτίου 2008 θα ξεκινήσει η προσφορά των μαθημάτων και στις άλλες θεματικές κατηγορίες. Τα μαθήματα θα απευθύνονται σε επιλεγμένους πληθυσμούς-στόχους, στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών.

Η διευρυμένη εφαρμογή του συστήματος για το σύνολο των στελεχών των Ειδικών Υπηρεσιών θα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο του 2008.

Μέσα από την εφαρμογή του Συστήματος Τηλεκπαίδευσης η ΜΟΔ επιδιώκει το συνεχή εμπλουτισμό των εργαλείων και των μεθόδων επιμόρφωσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, την αύξηση του αριθμού των αποδεκτών της εκπαίδευσης και την προώθηση πιο ευέλικτων μορφών οργάνωσης και παροχής της γνώσης αξιοποιώντας την τεχνολογία του διαδικτύου.

Το Σύστημα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ περιλαμβάνει ασύγχρονη εκπαίδευση, σύγχρονη εκπαίδευση σε εικονική αίθουσα διδασκαλίας και χρήση εργαλείων για την υποστήριξη της συνεργατικής μάθησης.

Στην πλήρη του ανάπτυξη, το Σύστημα Τηλεκπαίδευσης θα προσφέρει, μαθήματα σε θεματικές κατηγορίες όπως:

  • ανάπτυξη δεξιοτήτων ξένων γλωσσών
  • ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • ανάπτυξης προσωπικών επαγγελματικών δεξιοτήτων στη διαχείριση έργου, διαχείριση χρόνου, διαχείριση κρίσεων κ.α. καθώς και
  • εκπαίδευση σε τεχνικά θέματα διοίκησης και διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων

Το Σύστημα Τηλεκπαίδευσης Στελεχών ΚΠΣ της ΜΟΔ απευθύνεται στα στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών τα οποία προέρχονται από τη ΜΟΔ, το Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας» και συγχρηματοδοτείται από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 74 99 160, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου elearning@mou.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΜΟΔ www.mou.gr

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ "Κοινωνία της Πληροφορίας"

Είδος

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 9/5/2022

Ημερολόγιο

Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ΜΟΔ Α.Ε.