Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Εκπαιδεύσεις στο σύστημα Business Intelligence του ΟΠΣ - ΕΣΠΑ

4/4/2023

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΟΔ πρόκειται να πραγματοποιήσει το προσεχές διάστημα, μετά από αίτημα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος "Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή" εκπαιδεύσεις με θέμα «Εκπαίδευση στο BI του ΟΠΣ - ΕΣΠΑ» για το σύνολο των στελεχών της υπηρεσίας.

Σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση δύο ομάδων στελεχών στην αίθουσα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ στις 4-5/4 και στις 11-12/4/2023 αντίστοιχα και θα ακολουθήσουν εκπαιδεύσεις για τα υπόλοιπα στελέχη της υπηρεσίας. Οι εκπαιδεύσεις θα έχουν τη μορφή εργαστηρίου.
 
Αντικείμενο των εκπαιδεύσεων είναι η εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις λειτουργίες του συστήματος αναφορών Business Intelligence του ΟΠΣ-ΕΣΠΑ και η διαγραμματική απεικόνιση δεδομένων. Στόχος είναι μετά το πέρας της εκπαίδευσης τα στελέχη της Ειδική Υπηρεσίας να μπορούν να αντλούν στοιχεία ή να σχεδιάζουν νέες αναφορές για τις ανάγκες της υπηρεσίας τους.


Είδος

Φορέας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ)

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 5/4/2023

ΜΟΔ Α.Ε.