Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Προγράμματα

 Κωνσταντίνος Τίγκας, Μέλος ΔΣ

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και της Στατιστικής Πανεπιστημίου Πειραιά.

Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στον Τομέα του Δημοσίου Management. Διετέλεσε Αναπλ. Καθηγητής Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, μέλος των ΔΣ των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Πρόεδρος του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών.   
Εργάσθηκε για τρία χρόνια ως Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλη Πολυεθνική Εταιρεία. 

Είναι επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), μέλος του ΔΣ του Ενιαίου Διαδραστικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και μέλος της. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου. Εργάσθηκε επί 3,5 έτη ως Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Πεντέλης.

Είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ., της Ενώσεως Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου, του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων.
Τιμήθηκε από την UNESCO (Οκτ. 2017) και την Ακαδημία Αθηνών (Δεκ. 2018) για το έργο του στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, αλλά και τη γενικότερη κοινωνική του προσπάθεια για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών.​​

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 17/05/2023

ΜΟΔ Α.Ε.